Korniza & Aksesore

Aksesorët tona përfshijnë suporte, tapa dhe rrathe, detajet që ndryshojnë tërësisht ambientin tuaj…

Category:

Description

Zgjidhni mes një game të pasur të kornizave në materiale si bronzi antik, bronzi mat, dhe nikel mat. Këto materiale ofrojnë jo vetëm një pamje estetike, por gjithashtu cilësi të jashtëzakonshme, durabilitet dhe përshtatje me dizajnin e shtëpisë suaj. duhet verifikuar nese eshte material apo ngjyre