20 Vjet Eksperiencë në Artin e Arredimit

Eleganca në Çdo Detaj

Me më shumë se dy dekada në tregun e arredimit, ETRO është një udhëheqës i njohur dhe një burim i besuar për produkte të cilat reflektojnë një pasion për elegancën dhe cilësinë. Që nga viti 2003, i kemi kushtuar vëmendje nevojave të klientëve tanë, për të ofruar zgjidhje të personalizuara që sjellin një ndryshim të dukshëm në çdo hapësirë.

Shina tavanore dhe murale

Eksploroni një koleksion të gjerë të perdeve dhe shinave, të dizajnuara për të përshtatur çdo shije dhe ambient.

IMG_20210921_130438
4W5A1716

Grila

Në ETRO, kuptojmë rëndësinë e një prezantimi të bukur. Kornizat dhe grilat e brendshme janë detajet e përsosura…

Korniza & Aksesorë

Përfshirja e detajeve të vogla, si roll-up dhe aksesoret, janë çelësi për një përfundim të plotë dhe të kujdesshëm….

IMG_20210921_130438
korniza

ETRO: Njihuni me Stilin tonë

Në ETRO, ne besojmë se çdo shtëpi ka një histori për t’u treguar, dhe jemi këtu…

Produktet Tona

Jemi këtu për të shpërndarë bukurinë dhe stilin me një portofol të pasur të produkteve të arredimit, si: perde, shina me elektromotor dhe të thjeshta, tuba e aksesorë për perde dhe grila të brendshme.

Perde

Në këtë koleksion, ofrojmë zgjidhje të personalizuara për çdo ambient. Zgjidhni ngjyrat, modelet dhe dimensionet që i përshtaten ambientit tuaj…

Shina

Çdo shinë në koleksionin tonë është prodhuar me kujdes të madh dhe përdor teknologjinë më të fundit për të siguruar cilësi të jashtëzakonshme dhe durabilitet…

Korniza & Aksesore

Aksesorët tona përfshijnë suporte, tapa dhe rrathe, detajet që ndryshojnë tërësisht ambientin tuaj…

Grila

Me një gamë të gjerë modelesh dhe dizajnesh, ju keni mundësinë të zgjidhni grila të brendshme prej druri që përshtaten me stilin dhe dizajnin e shtëpisë suaj…

KONTAKT

Ndihuni të lirë të na kontaktoni për çdo pyetje apo kërkesë.
ETRO – ku eleganca takon cilësinë.

LIDHUNI ME NE

Instagram