Grila

Me një gamë të gjerë modelesh dhe dizajnesh, ju keni mundësinë të zgjidhni grila të brendshme prej druri që përshtaten me stilin dhe dizajnin e shtëpisë suaj…

Categories: ,

Description

Me një gamë të gjerë modelesh dhe dizajnesh, ju keni mundësinë të zgjidhni grila të brendshme prej druri që përshtaten me stilin dhe dizajnin e shtëpisë suaj. Nga modele klasike deri te ato më moderne, ne ofrojmë një përzgjedhje të gjerë që lejon personalizimin maksimal të ambientit.