Rreth Nesh

Eleganca në Çdo Detaj

Në ETRO, jemi të apasionuar për krijimin e një ambienti të mrekullueshëm dhe elegant në çdo shtëpi. Jemi një ekip i specializuar në ofrimin e produkteve cilësore dhe shërbimeve të cilat do të sjellin një prekje të veçantë stilistike për hapësirën tuaj.
ën tuaj.

Eksperience 20 Vjecare

Produkte Cilesore

Shumellojshmeri Produktesh

Produktet Tona

Jemi këtu për të shpërndarë bukurinë dhe stilin me një portofol të pasur të produkteve të arredimit, si: perde, shina me elektromotor dhe të thjeshta, tuba e aksesorë për perde dhe grila të brendshme.

Perde

Në këtë koleksion, ofrojmë zgjidhje të personalizuara për çdo ambient. Zgjidhni ngjyrat, modelet dhe dimensionet që i përshtaten ambientit tuaj…

Shina

Çdo shinë në koleksionin tonë është prodhuar me kujdes të madh dhe përdor teknologjinë më të fundit për të siguruar cilësi të jashtëzakonshme dhe durabilitet…

Korniza & Aksesore

Aksesorët tona përfshijnë suporte, tapa dhe rrathe, detajet që ndryshojnë tërësisht ambientin tuaj…

Grila

Me një gamë të gjerë modelesh dhe dizajnesh, ju keni mundësinë të zgjidhni grila të brendshme prej druri që përshtaten me stilin dhe dizajnin e shtëpisë suaj…

KONTAKT

Ndihuni të lirë të na kontaktoni për çdo pyetje apo kërkesë.
ETRO – ku eleganca takon cilësinë.

LIDHUNI ME NE

Instagram